Onsdag

I dag är det en vecka kvar till julafton, och jag börjar längta. Inte som när man var liten och längtade efter sina julklappar utan efter Tyras reaktion på tomten, julmaten och att träffa familjen. Vi firar hemma i Västerås i år och vi tänkte åka eftermiddagen den 23:de. Det kommer säkert vara fler än vi som väljer att åka då, men det får vi ta.
Det enda som är lite läskigt när det är så mycket bilar på vägarna är alla trafikolyckor. Usch! Det viktigaste är ju att komma fram, inte hur fort man kommer fram.
För några år sedan när jag läste till sjuksköterska hade jag och en kompis praktik i Nyköping. Hon var placerad i ambulansen och jag på akuten. Sista veckan innan vi skulle på lite "jullov" fick ambulansen larm om en bilolycka. En bil hade kört av vägen och voltat. Två unga personer, med bilen fylld av julklappar, som var på väg hem till sina familjer för att fira jul dog. Så var försiktiga i trafiken!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja du, detta med alla olyckor är ju otäckt....Man får ju bara hoppas att vädret håller upp och att folk blir klokare och klokare för var år som går. Hoppas kan man alltid!

2008-12-17 @ 10:46:41
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Josefin

Bah.. vad obehagligt.. usch! Mysigt med jul i västerås :)

2008-12-17 @ 16:23:22
URL: http://yozefin.blogg.se/
Postat av: Anna

Usch ja det är så hemskt!! Vi ska oxå ge oss iväg den 23:e fast det känns ju sådär!! Ibland spelar det ju ingen roll att man själv kör försiktigt för det finns ju så många idioter ute på vägarna!

Kör försiktigt ni med!

Kram kram

2008-12-17 @ 20:26:09
URL: http://anderssonlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0