Flytt pågår!

Igår började vi att packa på riktigt. Nu står det flyttkartonger lite här och där, som vanligt blir jag helt förvånad över hur lite en flyttkartong rymmer! Vi kommer ju behöva hundratals ;-) Flyttstädningen är också bokad (så skööönt att slippa det) men allt känns fortfarande inte på riktigt! Det krävs nog att jag ska ha möblerat i nya huset för att förstå att vi verkligen kommer att bo där!
Idag ska vi ha näst sista föräldraträffen, och så måste jag ev. ner till stan en sväng. Men först ska Tyra få lite lunch, det blir favoriten Nudlar med skinka och grönsaker. Mmmmm

Kommentarer
Postat av: Cissi

Härligt att komma igång. Och visst är det så, de rymmer ju typ ingenting!!! Det är helt otroligt att man får med sig allt!

2009-01-12 @ 12:09:20
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Cissi

Ja du de där ögonen är inge att leka med ;-)



Jo jag känner mig ändå duktig, trots att jag föll lite när jag åt igår. Men nu är det nya tag i en vecka till, sen blir det GI tänk här hemma!



Hur går det med packandet idag då??

Kram

2009-01-12 @ 16:02:47
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Frida

Ja, en flyttkartong rymmer inte mycket. Vi slängde 6-7 sopsäckar med prylar när vi flyttade och lyckades klara oss på 40 flyttkartonger. De som flyttade från lägenheten hade 100, men jag förstår inte var de fick plats med allt (vinden måste ha varit full!)... 40 kartonger + möbler räckte när det var en varm sommardag och 5 trappor upp utan hiss ;)

2009-01-12 @ 20:35:45
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja det är helt sjukt vad lite en flyttkartong plötsligt rymmer... :) Usch det där är det värsta ed flytten, man får hoppa över och leva med en massa kartonger i några dagar!! Men man får tänka på det fina stället man ska flytta till och då är det värt det :)

Lycka till med packandet!

Kram kram

2009-01-12 @ 21:25:05
URL: http://anderssonlindstrom.blogg.se/
Postat av: ulrika

aaahhh va spännande med nytt hus! vi köpte ett litet fritidshus i oktober och det är såå mysigt att komma iväg till trädgården därnere. min sambo ( och jag också tror jag allt..) är lite för city-kär för att flytta från stan, så vi beger oss till landet när i tröttnar på bullret emellanåt. trevlig kväll!

2009-01-12 @ 21:59:30
URL: http://rrika.wordpress.com
Postat av: Anonym

Åh så roligt att få flytta till nytt och ett hus dessutom. Lite avis är man ju och med ett så fint vardagsrum som du visade på bilderna tidigare :)

2009-01-12 @ 23:05:00
Postat av: Linda

Åh så roligt att få flytta till nytt och ett hus dessutom. Lite avis är man ju och med ett så fint vardagsrum som du visade på bilderna tidigare :)

2009-01-12 @ 23:05:41
URL: http://www.lindakyro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0