Nails

Jag har aldrig haft speciellt starka naglar men sen jag slutade amma är de värre än någonsin. Under graviditeten och när jag ammade hade jag både fantastiskt hår och fantastiska naglar. Jag har (peppar peppar) haft turen att inte tappa speciellt mycket hår, men naglarna är nu otroligt svaga. De skivar sig eller går av för minsta lilla. Är det någon som har tips på hur man kan få naglarna starkare? Och ni som slutat amma för länge sedan, när återhämtade sig hår och naglar för er?

Kommentarer
Postat av: Emmy

det där med att tappa hår har inget med amning att göra. jag tappade MASSOR med hår, och jag ammade inte, det är nog hormonellt efter förlossningen.. man tappar ju väldigt lite hår under graviditeten.. Däremot tycker jag att mina naglar varit superbra ända sen jag fick barn. de är hur starka som helst, det var de inte innan.. och som sagt, jag ammade inte..

2009-01-07 @ 12:09:42
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja hur det har o göra med ammning vet inte jag som inte har fått barn.. Men att sitta med fingrarna i olivolja har fungerat för mig. Så det är mitt tips, olivolja. Kram

2009-01-07 @ 16:10:49
URL: http://www.lindakyro.blogspot.com
Postat av: Anna

Mina naglar har aldrig ändrats pga graviditet och amning men däremot så tappade jag mycket hår, inte så jag blev kal som vissa kan bli. Håret har blivit bättre nu men jag tappar ju fortfarande mer än vad jag gjorde innan graviditeten.

Jag brukar smörja naglarna med olja. Ibland speciell nagelolja från tex scratch-nails eller bara vanlig olivolja.

Kram kram

2009-01-07 @ 17:28:19
URL: http://anderssonlindstrom.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sally Hansen har massor med olika lack och oljor som får naglarna att både växa snabbar och bli starkare, finns på bla. Åhlens! Annars kan jag varmt rekommendera Solar oil- superbra!

=)

2009-01-07 @ 20:13:23
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack för tipsen, ska testa med olivolja!

2009-01-07 @ 20:16:46
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: erika

mitt hår har inte återhämtat sig än.. det tar nog ett tag.. suck

2009-01-07 @ 20:30:27
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0