Underbar dag!

Vi åkte strax efter lunch till Långsjön som ligger i området vi snart flyttar till. Vi hade klätt på oss (och framförallt Tyra) ordentligt så att vi inte skulle frysa och packat in pulka och vagn i bilen. Jag var lite orolig för att isen inte skulle ha lagt sig, men när vi väl kom dit så är det massor av folk på isen och de har t.o.m plogat spår på sjön. Den är ganska liten så jag antar att den fryser snabbt. Tyra fick premiärprova pulka idag och hon gillade det. Speciellt när Johan sprang med den och svängde så att hon gled på isen. Hihi! De är så fina, skrattar lika mycket båda två!


Finast i världen!

Det var jättemånga som åkte långfärdsskridskor, det ser sååå härligt ut! Jag blev lite förvånad faktiskt, trodde mest att det  var äldre som var ute och åkte men det var unga, par med barn som sköt barnvagnen framför sig, OCH äldre. Måste prova någongång!

En massa vuxna och barn på isen som promenerade,
åkte skridskor, längdskidor och spelade hockey.

    
Mor och dotter


Någon hade kommit på den brillianta iden att ställa sig på isen och sälja korv.
Perfekt med lite mat när man promenerad länge.
Vi var inte de enda som tyckte det, kön var lång!


Det var helt underbart att promenera på isen, någon gång ska vi ta med oss skridskor och åka med Tyra antingen i vagn eller pulka. Perfekt att ha så nära sjön sen när vi flyttat. Bad på sommaren och skridskor på vintern.

Lilla familjen på utflykt!


Vi åkte sedan förbi Kungens Kurva och gick in på det nya design och inredningsvaruhuset bo:x. Det fanns lite blandade butiker som t.ex. SIA, Duka, Bo Concept och Granit, men det var en hel del lokaler som fortfarande stod tomma. Hade faktiskt hoppats på lite "mer" från bo:x, men det kanske kommer i och med att alla lokaler fylls?
Men det finns ju som tur är både IKEA och MIO i Kungens Kurva så det kommer nog att bli både en och två vändor dit när vi flyttat!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Åh, ni verkar ha haft en superhärlig dag!

2009-01-06 @ 19:45:31
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Cissi

Jo, sanningen att säga så blir jag faktiskt hungrig. Men jag är å andra sidan inte så bra på att få i mig det antal jag ska egentligen.....så, jag får lite skylla mig själv. Men tydligen ska det vara jobbigast de tre första dagarna. Sen lugnar det sig lite när kroppen börjar ta från sig själv så att säga....

2009-01-06 @ 20:02:06
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Sarah

Vilka underbara bilder ni har tagit. Här syns inte en enda snöflinga ha ha!! Bara lite isigt tyvärr. Så lite avis blir jag på dina bider.



Ha en bra kväll!!



Kram Sarah

2009-01-06 @ 20:29:45
URL: http://axehult.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilka härliga bilder!

Sötaste lilla familjen! =)

2009-01-06 @ 20:59:21
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Kristin

Vilken härlig dag ni verkar ha haft. Får jag fråga mössan som Tyra har på sig vart har du köpt den och vad är det för märke? Tycker den är så fin och skulle vilja köpa en till min tjej. Trevlig kväll!!

2009-01-06 @ 21:14:39
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Ms Sofie

Va mysigt ner ser ut att ha... och hon T är så söt där hon sitter i sin lilla pulka..

2009-01-06 @ 21:21:54
URL: http://sofiaoniklas.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad fina ni är :)

2009-01-06 @ 21:32:03
URL: http://yozefin.blogg.se/
Postat av: Linda

Det ser ut som att ni haft en riktigt härlig vinterdag. Roligt med nytt boende och nytt område, spännande :) Kram.

2009-01-06 @ 21:54:17
URL: http://www.lindakyro.blogspot.com
Postat av: Erika

ja promenader ska jag bli bättre på =) guuu vad mysigt det där såg ut och vad söt hon var i pulkan :) vad är det till för slags bostad ni ska flytta till?

2009-01-06 @ 22:01:31
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0