Dagen på Djurgården!



Om gårdagskvällen var en superkväll så var det här en minst lika bra dag! Vi började morgonen med god frukost bl.a. med nybakt bröd, goda pålägg och juicer och åkte sedan iväg och shoppade lite. (Nu är det absolut shoppingstopp för mig!!!) Vidare ut på vackra, vackra djurgården för en långpromenad och mysig fika på Rosendals trädgård! (Ett måste för alla som inte varit där!)
Vädret har varit växlande, solen och därmed värmen visade sig på förmiddagen och vi åkte nedcabbat ut på Djurgården, väl där gick solen i moln och då blev det riktigt kyligt...

Tänk vad man tar sig för när man är barnfria, innan vi fick barn gjorde vi mycket mindre sånthär. Visst gick vi ut och åt ibland men såå mycket mer man uppskattar det nu! Men det bästa var ju såklart när Tyra ÄNTLIGEN kom hem, det har blivit lite pussande och kramande härhemma ikväll ;-)! Två dagar utan att träffa henne känns som ett absolut max just nu.

Nu kikar Johan på Hockey och jag håller ögonen på en budgivning här på laptopen. Ett grannhus är till salu och priset tickar upp, upp, upp. Heeelt sjukt!


Kommentarer
Postat av: Zandra

Å vad härligt, det är precis sånt där man ska unna sej oavsett om man har barn eller inte :-D

MYSIGT!

Ha en toppen helg med familjen.

KRAMAR

2009-05-08 @ 07:38:19
URL: http://lillalallas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0