Vårfest på dagis


Nöjd över att "tillslut" fått springa fram till SIN pappa!

Vi har varit på världens sötaste vårfest på dagis! Alla barnen hade övat in och sjöng fina sånger, sötast var ju ändå Tyras avdelning med 1-3 åringar som mest hade lust att vinka till mammorna och papporna. Tyra satt och skrek "Titta, min mamma, min pappa". Älskade unge! Efter det var det fika för alla föräldrar och Tyra fick leka extra länge med favoriterna Ida och Amanda.

Under kvällen fortsatte vi att röja undan i förråden härhemma. Vi som tänkte att vi skulle ha SÅ mycket plats när vi flyttade till hus... Jag undrar var all plats tagit vägen? Nu börjar vi se ljuset i tunneln, förrådet på övervåningen är rensat, blivande bebisens rum likaså och förrådet ute har fått smartare förvaring. Puh!
Jag har även kommit in i en period då jag är extremt trött. IGEN! Att jag är vaken nu är mer eller mindre ett mirakel, då jag brukar slockna vid 21.00 tiden. I måndags ville jag bara lägga mig och grina efter jobbet för jag var så trött, höll dock ut till strax efter 20.00 innan jag kapitulerade ;-) Imorgon är jag dock ledig och hoppas på att jag då är någotsånär utvilad och orkar med lite fredagsmys.

God Natt!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vad söt hon är =) ser vem hon har fått det av kul att ni ska ha en liten igen =)...Kram Rebecca

2010-05-28 @ 07:12:57
Postat av: Anonym

Mysigt det är med såna där fester ibland. =)

2010-06-01 @ 12:13:24
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: jessi

vilken underbara pappa och dotter bild! Härligt med fest på förskolan. Ja nu är det sommartider. vi ska på utflykter som avslutning. sen hade vi grillkväll med föräldrna nyligen. Gillar förskolläryrket för all kontakt med barn o föräldrar!



KRAM

2010-06-02 @ 22:22:07
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0