På Överjärva gård



Imorse kom vi på idén att vi skulle åka förbi Överjärva gård. De hade en liten påskmarknad med olika stånd, men det var inte därför vi åkte.  Vi skulle nämligen kika på fåren, deras lamm och alla andra djur som fanns på gården.
Tyra blev smått lyrisk redan när vi kom dit och hon såg två små ponnys. Det kanske blir hästtjej av henne ändå? Vi gick sedan bort till fåren som fått sina lamm tidigare i vår, så söta de var de små... De barn som ville fick gå in i hagen och klappa på dem, Tyra är väl lite liten än men på ett par år kommer hon att ÄLSKA det!
Vi hade det supermysigt fram tills dess att vi skulle ge Tyra mat. Då ville hon av någon anledning inte vara med längre, något hon visade med all tydlighet ;-). Det var bara att bege sig mot bilen och åka hem. Lite synd för jag hade gärna spanat in deras små gårdsbutiker, men det får bli en annan gång! 


Kommentarer
Postat av: Nydumpad

härliga bilder!

2009-04-04 @ 23:04:30
URL: http://nydumpad.webblogg.se/
Postat av: Anna

Va härligt det ser ut!! Ska bli spännande att gå på skansen me liten, tror han kommer bli eld och lågor han med :) nu ooooo:ar han så fort han får syn på ett djur haha

Blir inte alltid som man tänkt när man har med barn att göra hehe



Kram

2009-04-05 @ 10:17:09
URL: http://morannas.blogg.se/
Postat av: Anna

Är det okej om jag länkar till dig på min blogg??

Kram A

2009-04-05 @ 10:57:25
URL: http://morannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0