Stentrappa


Denna fina stentrappa finns på baksidan i vår slänt. Förmodligen har här tidigare legat ett hus, som nu är rivet, men trappen är kvar. Jättecharmigt tycker jag. Tänk er några ljuslyktor och mårbackor i zinkkrukor en ljus sommarkväll. LOVLEY!

Tyra sover nu sin förmiddagsvila och jag har nyss kommit ut ur duschen. Solen strålar idag igen, så vi ska UT såfort hon vaknar och jag fått i henne lite mat. Vad gäller matbiten så går det fortsatt inte så bra. Hon äter, men hon äter väldigt lite. Jag hoppas att det vänder snart!

Ikväll blir det grillning IGEN! Maten är redan framtagen från frysen, ikväll blir det marinerad fläskfilé, igår blev det hamburgare. Det gäller att passa på medan solen och våren är här!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh det var ju verkligen jättefint. Charmigt :) Och avis blir jag när jag hör att ni grillar ute. Vad gäller sushi så är det inte alls så svårt som man kanske kan tro, andra gången vi gör det nu. Jag kollade lite på nätet och sen står allt hur man gör på förpackningarna. Testa :) Kram

2009-04-07 @ 12:54:00
URL: http://www.lindakyro.blogspot.com
Postat av: Josefin

Så mysigt =)

2009-04-07 @ 13:38:46
URL: http://yozefin.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Jättefint, ser det redan framför mig...



Vad söta Tyra och killarna är på bilden nedan. Ser ut som en bild hämtad ur någon Brio-reklam. Alla i olika färger och allt =)



Ha en bra tisdag ute i sooolen! Kraamar

2009-04-07 @ 15:38:41
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Malin S

Charmig trapp ! Blir perfekt att piffa till enligt din plan. Jag hoppas på att MacBabygirl blir en A-bebis. Precis som din Tyra =)

2009-04-07 @ 22:38:04
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Ser ut som från en film, mysigt!! Kul att ha lite annorlunda i trädgårn, extra bra när det redan finns :) vi ska planera lite i våran till helgen, de e lite små knivigt tycker jag, är inte så haj på det där med träd, buskar, blommor å allt som hör till haha

Så vi får se hur det ser ut när vi är färdiga :)

Kram

2009-04-07 @ 23:15:17
URL: http://morannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0