Restips?

Nu håller jag på att fundera ut vad vi ska ha med oss till Gran Canaria..  HJÄLP!!! Samtidigt sneglar jag lite på filmen Gomorra men det verkar mest vara en massa skjutande. Iallafall vad ska man tänka på när man reser med barn?Något speciellt att ta med? Flygresan är ju trots allt på nästan 6h, det känns som om den kan bli svettig?! Alla tips mottages!


Kommentarer
Postat av: Katarina

Jag brukar alltid frysa när jag flyger. Det blåser ofta kall luft både på golvet och vid ansiktet så en lite varmare tröja rekommenderar jag.

2009-06-13 @ 23:37:20
URL: http://ettperfektsubstitut.blogg.se/
Postat av: Elin

Katarina: Det ska jag ta med till henne. Tack!

2009-06-14 @ 08:52:01
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Anna

När ni lyfter kan du ge henne välling så får hon (förhoppningsvis) inte ont i öronen. När vi åkte så fick vi låna en kudde å en filt till Casper, lite leksaker fick han också. Men annars är väl favoritboken, gosedjuret eller nåt annat som hon verkligen gillar en bra grej. Dom har så mycket att titta på å kolla in så tiden går rätt fort.



En bra grej om ni har är ju i å för sig en bärbar dvd, då kan hon kolla på filmer å kanske sitta stilla en stund :)



Allt kommer säkert gå kanon, jag va lite nervös innan men det gick rätt smärtfritt måste jag säga!



Kram å lycka till med packningen!

2009-06-14 @ 12:46:41
URL: http://morannas.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag oroade mig mest för flygresan och hade ställt in mig på en massa skrik och panik. Men start och landning bekom inte Isabella ett dugg, hon somnade! Jag hade sett till att hon inte sovit innan (beror ju på vilken tid ni flyger förstås) och att hon fick springa av sig massor innan vi gick ombord. Jag ahde laddat med lite spännande leksaker och hennes favoritkex.

Annars så dit ner så hade jag vällingspulver med mig övrigt kan man ju köpa på plats. Men köp gärna blöjor som du känner igen jag köpte ett paket och dom blöjorna var värdelösa och släppte. Det var looney tunes på dom blöjorna så köp inte dom!!

Mediciner kan vara bra att ha med sig.

Jag hade sådana solkläder till Isabella när hon badade vilket var kanon. Sedan så upptäckte jag att hennes tunna pyjamasar med långa ben och armar var bra när hon ville leka och solen fortfarande var stark.

Hoppas resan blir kanon för er och att flygresorna går lika bra för er som dom gjorde för oss!!



Kram kram

2009-06-14 @ 20:15:14
URL: http://anderssonlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0