Kraschad...


Andreas, jag och Philip på STRIKE igår!

Vår dator kraschade och tackade för sig förra veckan, därav tystnaden... Sitter nu med en ny laptop i knät, men jag har fortfarande många bilder kvar på den gamla. Jag har varit dålig på att föra över bilder på vår externa hårdisk, något som jag såhär i efterhand förbannar mig själv över.
Tänkte ringa runt lite imorgon och se om det går att få tillbaka bilderna och kanske t.o.m få igång datorn. Har ni tips på "laga-dator-ställe", snälla sig till!
Har annars haft en superhelg som började med dejt tillsammans med Frida och Jenny och tillhörande barn på Lilla Essingen. Och igår var det dags för återträff med högstadieskolan, 10 år sedan jag gick ut nian. Det var sååå kul att träffa alla "gamla" klasskompisar, och trots dålig uppslutning hade vi en toppenkväll. Men jag måste erkänna att även jag kände mig lite kraschad imorse. Kanske en mojito för mycket?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack för sist, jättekul att ses! Och mojito kan man väl aldrig få för många av? :-D

2009-09-28 @ 10:17:32
URL: http://loranga.wordpress.com
Postat av: Fru Evelina

vad söt du är! älskar din hårfärg och färgen på klänningen?/tunikan?



kram!

2009-09-28 @ 15:08:03
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Elle

Åh nej, trist med datorn! Jag är också lite dålig på att 'säkra' bilderna i mellanåt!!

Roligt med klassåterträff & partyparty :)

2009-09-28 @ 16:31:22
URL: http://underbaringar.blogspot.com
Postat av: caroline

Jag har kikat igenom din blogg lite, tittat på bilderna av dig och fan jag är bombsäker på att du har en bror som heter Filip??? Vi gick i samma klass när vi var mindre, numera bor jag i Motala. Hälsa från Carro :) )ja om du nu har en bror som heter Filip.. och bor i V-ås?)

2009-09-28 @ 19:16:13
URL: http://carolinekalvelind.blogg.se/
Postat av: Marie

Precis samma sak hände här för ett litet tag sen... ALL blogglust försvann när alla bilder försvann. Själv gillar jag inte alls att sitta vid laptop lika bra, så det bidrog nog...



Fick som tur var fixat datorn tillslut, puh! Hoppas det går lika bra för er, man blir verkligen påmind av vikten av att göra back-uper när når sånt händer...



Kram!

2009-10-03 @ 12:41:00
URL: http://marieakerblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0