Hej då 2010! Kom aldrig mer tillbaka!

Näst sista dagen på 2010, ett år jag mer än gärna lämnar bakom mig. 2010, ett år som inte blev som det skulle. Aldrig kunde jag ana att det var smärta och sorg som skulle vara det starkaste minnet från året som gått...
Nyårsafton 2009 var jag alldeles nygravid och såg fram emot året då vi skulle bli fyra. Nio månader in i 2010 trodde vi fortfarande det, ända tills den dagen då hela årets väntan och längtan slogs i bitar. Vi blev inte fyra. Efter nio månader var vi fortfarande tre... Vi fick en flicka som för alltid kommer att vara med oss, men som ändå aldrig kommer att vara det. En flicka vi inte fick ta med oss hem, en flicka vi inte fick chansen att lära känna och en flicka som aldrig fick träffa sin fina storasyster. 

Att säga att 2010 varit ett tufft år är en kraftig underdrift. Det finns inte ord tillräckligt starka för att beskriva hur de sista månaderna har varit. Jag kan bara hoppas att 2011 blir ett bättre år, det bara måste bli det. För ett år som 2010 vill jag aldrig mer uppleva!

God Jul!

 

I helgen slog vi till och köpte gran, en riktig Disneygran fick vi tag i. Tyra var eld och lågor och var så duktig när hon klädde den. Dock blev det väldigt många kulor i "Tyra-höjd", men vad gör det?! 

Imorgon packar vi in oss i (nya) bilen och styr mot Västerås för julfirande. Har dragit på mig en ordentlig förkylning, men ska ha en riktigt skön jul ändå har jag bestämt! 

Önskar er alla en RIKTIGT god jul och tackar igen för alla fina kommentarer. Om ni bara visste hur mycket dem betyder?!


Fredag

Första arbetsveckan avklarad! Det känns bra, bättre än jag trodde. Lite ringrostig, men det är ändå skönt att vara tillbaka, jobba och träffa kollegor. Att återgå till vardagen och att få tänka på något annat för ett par timmar. Sen kommer tankarna tillbaka... Slår med full kraft när jag ser en kvinna med stor mage som vankar längs korridorerna, eller föräldrar som går ut ifrån sjukhuset med sin lilla bebis. Jag vill också, fan vad jag också vill det!

Min fina lilla Ellen skulle ha varit tre månader nu! FAN!!!

Lucia 2010

Världens finaste tomteflicka! Nu ska vi gå på luciafika på dagis!

På JunibackenVilken succé gårdagens besök på Junibacken var. Ett otroligt mysigt ställe för barn som, precis som Tyra, gillar Astrid Lindgrens berättelser. Precis när vi kom dit spelades teater i VillaVillerkulla och Tyra tittade fascinerad på Pippi, Prusiluskan och poliserna Kling och Klang. Vi måste definitivt gå på teater fler gånger för som hon uppskattade det.

Innan vi åkte så fick Tyra, till sin stora glädje, välja vad hon ville ha i julklapp från farmor och farfar. Inte helt oväntat var det full pippimundering med tillhörande häst som valet till slut föll på.

Vi spenderade nästan fem timmar på Junibacken och jag vet inte vem av oss som var tröttast när vi gick därifrån?! Men det var det sååå värt, Tyra har hela dagen idag pratat om att hon träffat Pippi. En riktig succé som sagt!Gårdagens utekväll

På krogen Bill o Bob med min vinst, från förfestens Sex and the city-frågesport, Syltburken.

.
Vilken kul kväll det var igår! Jag träffade mina "gamla" Västeråstjejer och hade en riktigt lyckad utekväll. Är så glad över att ha bra vänner omkring mig, och det är något speciellt med vännerna från tonårstiden... Vi var otroligt tighta och delade i princip allt under flera år så det är extra kul att träffas, skratta och prata minnen.
.
Jag fick igår äntligen prova den omtalade drinken/groggen "Syltburk". Riktigt vad det är har jag fortfarande inte klart för mig men någon form av alkohol (förmodligen en mix av olika sorter) och pepsi som serveras i en gammaldags syltburk. Inte riktigt my "cup of tea" men nu har jag iallafall testat.
.
Trots gårdagskvällen har jag varit oförskämt pigg idag ,nu börjar jag dock känna mig lite småtrött så det blir soffläge resten av kvällen.
.RSS 2.0