Blöjsnack!

Tack för alla bra tips angående röda rumpor! Funderar på en sak... Nästan alla jag pratat med eller som skrivit här på bloggen tycker att Pampers är CRAP!! Tyra hade blöjan i typ tre timmar, sen hade hon sår! Hur kan den då (tillsammans med Libero) vara störst på marknaden? Jag vet EN av alla jag känner som använder dem. Gissa om hon blir glad att jag har en öppnad förpackning som ska ut!
Jaja... Nu ska jag släppa det här.. Blir bara så ARG! 

Kommentarer
Postat av: Petra Bloggar

pampers är verkligen crap JA!!!

måste tips om euro shoppers bljor, kanoners, helt likvärdiga med libero...fast billigare! kanske kan testa?



båda mina barn är allergibarn och ingen av de tålde libero heller, fast det hade kanske mer med mina barn å göra kanske än blöjan i sig! hihi!

men euroshopper som sagt! :)



2008-11-20 @ 21:50:09
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Fröken Isakson

På min Felix funkar Pampers perfekt. Brukar i och för sig variera mellan Libero och Pampers. Men jag kan inte klaga :)

2008-11-20 @ 22:47:03
URL: http://frokenisakson.wordpress.com
Postat av: annika

Hej, Tro mej att med nästa barn kan det lika gärna bli tvärtom. Jag har fyra barn och har varit tvungen att köpa olika till dom, en tålde inte en sort och den andra tålde inte den andra sorten osv.

Dock har jag inte kvar blöjproblemen då min yngsta nu e 12. För röda rumpor funkade aloevera koncentrerad i spray och en riktigt fet kräm , själv köpte jag en natt kräm från body shop ( tror det var med ringblomma ) det var det som funkade bäst och min äldsta son hade jätte problem med blöj eksem ! Hoppas det löser sej! Kram :)

2008-11-20 @ 23:49:58
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: annika

Tjejer/mammor glöm inte att pampers har en konsument kontakt som man faktiskt kan framföra sina klagomål hos det kan löna sej!!! Dra er inte för att klaga NI BETALAR !!

2008-11-20 @ 23:52:27
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: Cissi

Jag har också funderat över det måååååånga ggr. Fast jag håller med en tidigare kommentar. Det måste ju vara så att det lika gärna kan bli tvärtom. Det finns ju en anledning till att Libero och just Pampers är störst (och dyrast) på marknaden....Man får helt enkelt prova sig fram. Men för mina två har det bara funkat med Libero när de varit små. Min äldre, hade precis i slutet av sin blöjanvändning, ICA:s egna. Men då var han ju 2 ½ år. Lite skillnad i hudkänslighet då kanske.....

2008-11-21 @ 08:11:38
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Mama Mad

ja denna djungeln ska man snart in i..vissa säger att HUGGIES är jätte bra..

2008-11-21 @ 11:07:42
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0