Morgongunga!


Perfekt att ha gunga på gården! Bara ut i pyamasen och på med solskyyd och hatt så är det klart!

Lördag


Tyra på sin "bil" som hon fick av en kollega till mig för ett tag sedan. Hon har ännu inte förstått att hon ska sparka sig fram på men det är fasligt kul att bli skjutsat fram och tillbaka på den!

Godmorgon!
Det är superhärligt väder och vi ska strax gå ut en sväng. Gäller att passa på nu på förmiddagen eftersom jag börjar jobba kl. 14.
Igår eftermiddag/kväll satt vi ute länge, grillade och drack vin, Johan och hans bror drack öl. En helt ok början på denna försommar, hoppas den fortsätter i samma stil.

Dagen utomhus!



Idag har vi varit ute precis hela dagen. Superhärligt varmt väder har det varit och vi har fixat i trädgården. Jäklar vad tid det tar... Vi har räfsat löv, Tyra har ätit löven, vi har krattat grus, Tyra har ätit gruset, ja ni fattar. Men det har varit supermysigt. Vi avslutade kvällen med grillad fläskfilé, sallad och grillad sparris med citron och parmesan. MUMS! Tror t.om att jag ska ta mig ett glas vitt nu, jag har riktig fredagsfeeling. Senare ikväll får vi övernattningsbesök av Johans bror.

Vi har också börjat planera vår semester, på tiden kanske men vi är inte helt bra på att ha framförhållning ;-)
 Vi kommer iallafall starta sommaren med en resa till Gran Canaria och sedan har vi planerat in en ensamhelg i Göteborg i Augusti då vi ska se U2 på Ullevi. Resten av veckorna ska delas upp här, i norr och i Västerås.

Planering



Semesterplanerar lite, återkommer senare!

Så här gjorde jag:



1. Valde ut de tapeter jag tyckte om och skaffade tapetprov.
2. Vek tapeten dubbelt för att få lite styrsel och limmade ihop med tapetklister.
3. Klippte ut vimplarna efter en mall jag gjort tidigare.
4. Limmade fast vimplarna på ett bomullsband med ca 2cm mellanrum.
5. Upp med vimplarna på väggen!



















Enkelt va?!

På ZETAS


Underbara ZETAS, de har så otroligt mycket fint till trädgården! Just idag blev det inget shoppat just där men jag har en känlsa av att jag kommer återkomma fler gånger i år.

Supermysigt men KALLT var det utomhus idag så vi blev inte kvar så länge på Zetas. Om det varit varmt så hade vi nog stannat och fikat i det mysiga trädgårdscaféet, men det får bli i sommar när temperaturen förhoppningsvis stigit ett par grader.
Åkte istället och köpte lite trädgårdsredskap. Inte speciellt kul att lägga pengar på sådant men det behövs ju tyvärr. Tänkte först att jag skulle räfsa lite löv men med tanke på förfrysningsrisken så skjuter jag på det ett par dagar ;-)

Bilder: Zetas

Godmorgon!


Tulpanerna står sig fortfarande fina sedan Tyras födelsedag i lördags. Jag älskar att ha färska blommor hemma!

Så trött jag var när Tyra vaknade kl.06.30 imorse. Hade egentligen ingen anledning att vara trött men jag var ändå som en zombie när jag släpade mig upp. Så när Tyra la sig för sin förmiddagsnap la jag mig också och sov i två (!!!!) timmar, MYCKET skönt! Det var länge sedan jag sov när Tyra sov, men när hon var liten och jag var vaken och ammade mycket på nätterna sov jag ofta en stund på förmiddagen.
Nu har vi nyss ätit lunch och Johan har kommit hem efter sin halvdag på jobbet och jag försöker locka med mig honom till Zetas trädgård. Intresset från hans sida är väl inte enormt, men jag ska övertala honom :-)

Vimplar.


Dessa vimplar pryder nu en del av Tyras rum. Eftersom jag fram tills igår inte hade någon symaskin (då jag fick låna mammas) gjorde jag vimplarna av tapet. Superfint tycker jag att det blev.

Vi skulle egentligen varit på BVC för vaccination och 1-års kontroll idag men eftersom Tyra är sjuk så skjuter vi på det ett par dagar. De vill helst inte ge vaccin när barnet har en infektion i kroppen och det låter ju vettigt.
Sedan hade vi planer på att möta ett par kompisar för lunch på söder men det fick ju också ställas in. Elins lilla Herman var också sjuk med hööög feber så vi sköt på daten tills alla är friska,
Så vad har vi gjort idag? Inte så mycket faktiskt... Var en tur och handlade lite syprylar till gardinen jag tänkt sy och sedan har vi varit hemma. Tyra har sovit supermycket och jag har pysslat med vimplarna. En soft dag som förhoppningsvis gör att lilla snorpan kryar på sig snabbt!

Sjukstuga!


Liten sjuk tjej i fin sommarklänning från Mormor!

Precis som vi anade så vaknade Tyra med en förkylning imorse. Eller hon vaknade redan sent igårkväll och var helt otröstlig. Efter ca en timme med skrik och gråt somnade hon mellan oss. Usch vad man tycker synd om dem när de är så ledsna. Natten var trots allt bra och hon vaknade först kl.05 för lite välling och somnade sedan om till kl.07.00. Under dagen har vi haft mormor på besök och Tyra fick bl.a. en ljuvlig sommarklänning inköpt i Paris.
Johan har åkt iväg till en kompis för att kolla på fotbollsderbyt, så jag är helt alone här hemma. Ska ta mig en kopp te nu och påbörja ett litet projekt som jag hoppas blir bra!

Det börjar ta form...



Tyras rum börjar mer och mer ta form. Under helgen kom Brukas Postlåda upp på väggen samt tavellisten som sitter ovan sängen. Gardiner saknas fortfarande, jag har sett en modell som jag vill ha men ännu inte hittat ett fint tyg. Att jag sen aldrig sytt ett par gardiner och inte äger någon symaskin gör ju bara saken ännu mer spännande...
Tavlor har heller inte kommit upp på väggen men det kommer snart, som sagt rummet börjar ta form och det kommer bli SÅ fint!


Trädgårdssug!


Jag är såå sugen att shoppa dessa fina små blommor och sätta i små vaser/krukor. Hela Skansen var pyntade med pärlhyasint och påskliljor, jättevackert!

Denna dag har gått i lugnets tecken, ganska skönt med tanke på kalas igår och Skansenbesök i fredags. Vi har varit ute på promenad och tog även en tur till lekplatsen. Tyvärr så tror jag att Tyra håller på att bli förkyld, hon har varit lite gnällig och har vaknat någon gång ikväll och varit ledsen. Vi får väl se hur formen är imorgon? Då kommer iallafall mormor hit och firar i efterskott.

När vi var ute på promenaden kikade vi på hur fint alla gjort i sina trädgårdar och altaner, jag blir sååå sugen på att ta tag i våran, men jag vet inte var jag ska börja. Har sett en bok som heter "Hjälp jag är med trädgård", kanske borde införskaffa den, för det är lite så jag känner!


Kalasbilder!



Glömde bort kameran lite när det var så mycket folk här så det är mest bilder innan och efteråt. Vi körde en liten mix av hemmabak och köpkakor. Kanelbullar, Blueberry cheesecake och gräddtårta med chokladmousse och hallon var iallafall hembakt.
Hunden på ena bilden fick Tyra av oss, den sjunger, pratar och är allmänt jobbig, men Tyra ÄLSKAR den! Och vad gör man inte för sina älskade ungar?!

Födelsedagsfirande


När man fyller 1år får man äta tårta med händerna.

Vi har haft en underbar dag, med kalas på eftermiddagen. Jag är så glad att så många ville komma och fira vår lilla Myra.
Tyra fick en massa fina paket och hon har ätit tårta för första gången i sitt liv, något som var väldans populärt! Men det tar på krafterna att ha kalas, både för vuxna och barn. Tyra sover sedan en dryg timme och  jag tror inte att vi är uppe många timmar till...
Hursomhelst... En fantastik dag värd att minnas, TACK alla som var här!


Gårdagen på Skansen!



Vi mötte upp ett par kompisar på Skansen under förmiddagen. Det blev en supermysig dag tillsammans med ett soligt och ganska folktomt Skansen. Perfekt! Första anhalt blev Skansenakvariet eftersom lilla Judit ville se på spindlarna, men innan spindlarna gick vi in till lemurerna. Hur söta är de inte? Inte alls skygga, utan trivdes ganska bra med alla människor runtomkring. Mitt i allt kom ett helt filmteam med Helena Bergström i spetsen och skulle filma där inne. Då forsatte vi in i själva akvariet och kikade på ormar, ödlor, och Judit fick äntligen se tarantellan.. Usch! 


Fina och fula fiskar!


Tyra 1år!



Idag fyller vår älskling 1år! Vi har redan sjungit för henne och hon har fått sitt första paket, det var en något förvånad Tyra som stod upp i spjälsängen när vi kom in. Tänk att det redan gått ett år? Under hela dagen kommer jag kolla på klockan och minnas, vid denna tiden hade vi precis kommit till SöS.

Senare under dagen kommer det lite folk hit på fika och "mini-kalas" så nu ska här bakas tårta

5år


Idag är det fem år sedan vi träffades på en lagom sunkig nattklubb i Eskilstuna, 4 år och 1 dag senare föddes vår dotter! Coolt!
Nu myser vi med vin och tända ljus efter att ha "firat" dagen på Skansen.

Nya ljuslyktor!



Nya lyktor som jag shoppade för 10kr st på "vår" affär. Egentligen tror jag att det var tänkt att de ska vara små blomkrukor men passar mycket bättre att ha ljus i. De står nu på en hylla i trappen och trivs, bästa budgetfyndet på länge!

I Kameran


Fina bilder hittade jag i kameran efterTyra och Johans dag tillsammans. Tyra i pappas stora keps, väääldigt roligt uppenbarligen?!

Medan jag var på jobbet har mina älsklingar haft mysigt härhemma. De var på öppna förskolan under eftermiddagen och där hade Tyra gått runt och kramats med alla, föräldrar som barn. Alla utom Johan fick kramar, lilla skitungen... :-) De hämtade upp mig från jobbet på vägen hem eftersom jag hade en "present" med till Tyra. Det var min snälla kollega Anna som hade med sig den till Tyra eftersom hennes dotter blivit för stor för den.

Nu borrar Johan upp delar av vardagsrumsväggen (spännande, hrmm) Tyra sover och jag fortsätter projekt matlagning!

Onsdag


Ett liiiten del av bullbaket igår

Gårdagen bara försvann! Fullt upp hela dagen och på kvällen hade vi ett gäng här som kollade på fotboll. Jag började också baka så smått inför Tyras kalas på lördag. Receptet lovade ca 40 bullar, men det blev nog snarare 240. Jag bakade och bakade och bakade... till våra gästers stora glädje, haha! NU har vi iallafall kanelbullar så att det räcker ett tag framöver. Tänkte baka något mer, sen köper vi nog lite småkakor och sen måste vi ju ha en tårta också!
 
Min jobbvecka börjar idag kl.14 och jobbar även imorgon sen är jag ledig ett par dagar igen. Vilket LYXIGT schema jag har nu. Snart börjar jag "på riktigt". Från maj är Johan hemma på heltid och jag på jobbet betydligt mycket mer än nu. Så jag njuter de sista veckorna på halvtid.

Tillbaka från Norrland


Idag, sista dagen, visade sig solen äntligen!

Vädret har väl annars varit sådär uppe i norr. Mulet och dimmigt men vi har haft det kanonbra ändå. Vi har suttit framför brasan i öppna spisen, ätit godis, träffat släkt och vänner och idag tog vi oss ut på isen med skidor och Tyra i pulka. Så skönt det var med solen som värmde i ansiktet och alldeles vitt så långt man kunde se.

Nu slappar vi i soffan efter ett lååångt bad och jag tror att det börjar någon film här snart. Härligt att se att det har blivit grönt här i Stockholm, vi hade t.o.m. fått lite blommor i rabatten. Mysigt!

Så roligt att komma tillbaka och se alla era kommentarer, hoppas att er påsk har varit UNDERBAR!


Glad Påsk!


Påskkortsmall från Petrified in Pink.

Lilla matmonstret!


Tyra överaskade igår med att äta drygt 1 burk mat och 1 burk efterrätt. Det var ett tag sedan hon gjorde det kan jag säga! Jag håller mina tummar för lite mindre matkamp i fortsättningen.

Nu packar vi det sista, Tyra sover sin förmiddagsnap och vi åker till  om ca 2 timmar. Som tur är får vi skjuts, skönt eftersom vi inte kommer ha någon vagn med oss. Blev lite svettig av att tänka på en resa till Arlanda med en Tyra som SKA gå själv och som inte vill bli buren :-)
Såg på vädret att det ska bli strålande sol här i Stockholmstrakten men jag hoppas att några solstrålar kan hitta upp till Kalix också?! Jag kommer inte att blogga under tiden vi är borta, så vi "hörs" om ett par dagar istället!
Kram


Bebis och gravid!

Ber om ursäkt för den något vilseledande rubriken. Jag ska inte få bebis och är därmed INTE gravid men det var de två första träffarna som kom upp när jag googlade Elin är...
Hittade denna roliga utmaning på bloggen "bara mitt lilla hem" och jag var såklart tvungen att utföra den! Såhär blev resultaten (Utelämnade den första träffen där det bara stod vad namnet Elin betydde) 

Elin är Malmös rekordbebis- Eehhh ok...

Elin är gravid och uttråkad- Varken eller..

Elin är perfekt på alla plan- Damn right!

Elin är bara för söt- Man tackar man tackar..

Elin är feg- Ja, ibland så!

Kom igen allihopa, vad är ni? Lämna gärna en kommentar så jag kan kika in hos er!

PANIIIIK!

Keep calm and carry on-postern blev ju omåttligt populär för ett tag sedan. Även jag gillade den postern skarpt men ännu finns ingen i vårt hem. Frågan är om inte denna poster härifrån skulle få pryda en vägg istället? 

Trots rubriken och bilden ovan känner jag mig inte speciellt panikslagen...  Jobb i eftermiddag och sedan 5 dagar ledigt tillsammans. Inte så mycket att stressa upp sig över :-)
Det ska bli härligt att komma iväg tillsammans. Spännande att se hur Tyra tycker att det är att flyga för första gången. Förhoppningsvis går det bra och gör det inte det så får jag väl "Panic and freak out".

Gladaste ungen!


Gladaste ungen idag! Här gungar hon på det finaste fåret hon fått av mormor.

Vilken mysdag vi har haft idag. Tyra har varit på strålande humör och som hon har ätit! Jag gjorde (efter tips från Jenny) en omelett till lunch. Blandade i potatis, morötter (ugnsbakade från gårdagen), skinka och tomat. Hon åt och åt och åt, äntligen säger jag!
Sedan har vi varit och inhandlat ännu en present till 1-års dagen. På köpcentret fick hon vara stora tjejen och gå brevid vagnen, och charmade därefter järnet av expediten inne på P.op.
Egentligen var jag på jakt efter en leksak som kan spela en massa olika melodier, men hittade ingen. Vet ni någon? Tyra har nämligen fått "ärva" en bil som har en massa ljud för sig bl.a. två melodier och hon trycker alltid förbi de andra ljuden och sedan dansar hon när sångerna kommer :-)

Vi har nu ätit god grillad fläskfilé, lite vardagslyx såhär på en tisdag. TV:n visar ishockey, så jag ska istället ta tag i packandet, jag jobbar ju imorgon och sedan åker vi torsdag. Ska dock försöka att inte packa så mycket, bara det nödvändigaste. Vi får väl se hur det går...


Stentrappa


Denna fina stentrappa finns på baksidan i vår slänt. Förmodligen har här tidigare legat ett hus, som nu är rivet, men trappen är kvar. Jättecharmigt tycker jag. Tänk er några ljuslyktor och mårbackor i zinkkrukor en ljus sommarkväll. LOVLEY!

Tyra sover nu sin förmiddagsvila och jag har nyss kommit ut ur duschen. Solen strålar idag igen, så vi ska UT såfort hon vaknar och jag fått i henne lite mat. Vad gäller matbiten så går det fortsatt inte så bra. Hon äter, men hon äter väldigt lite. Jag hoppas att det vänder snart!

Ikväll blir det grillning IGEN! Maten är redan framtagen från frysen, ikväll blir det marinerad fläskfilé, igår blev det hamburgare. Det gäller att passa på medan solen och våren är här!

Världens BÄSTA ungar!


Sigge, Adam och Tyra leker hemma hos Jenny. Här ville alla ha gåvagnen samtidigt. Det krävde en del samarbete, men löste sig ganska bra tillslut!

Hemma hos Jenny bjöds det på god lunch och mycket bus för barnen. De är ju så söta ihop att jag smäller av!
Konstig tanke att de har kännt varandra nästan hela livet, de träffades första gången kring 8 veckor. Nu fyller de 1år en efter en. Tyra är först ut sedan kommer Adam och sist Sigge. Förhoppningsvis kommer de springa på varandras kalas i många år.

Radhuset var iallafalll superfint och området likaså. Jag tror att ni kommer trivas utmärkt där, Jenny!

Våra sängbord


Våra sängbord som jag är sååå nöjd med. Jag köpte nya beslag och Johan hjälpte mig att sätta dit dem igår. Jag är en riktig nörd när det kommer till detaljer och småsaker, så jag går runt och är helt lyrisk över de blänkande beslagen från Bruka. LOVE IT!

Påsklovsvecka!


En ensam liten snödroppe kikar upp i rabatten!

Godmorgon! Påsklovsvecka denna vecka och den börjar bra iallafall. Solen skiner och termometern är påväg upp. Jag hoppas på en riktigt härlig dag. Kring lunch ska vi hälsa på våra vänner Jenny och Sigge som flyttat till radhus, det ska bli så spännande att se hur de bor.
På torsdag flyger vi upp till Kalix för att fira påsk, så jag måste även se till att börja packa så smått. Det blir ju en hel del som ska med när man reser med barn. Som tur är har Johan de bästa vännerna "där uppe" som lånar ut både vagn, säng och bilstol till oss. Det är GULD värt att slippa släpa med allt till flyget.

Paket!



Svängde förbi (?) city på väg hem från Frihamnen och lyckades hitta den första presenten till Tyra. Hon fyller ju, även om jag har svårt att tro det, 1 år den 18 april!
Se så fint och vårigt jag fick presenten inslagen. Vad paketet innehåller håller jag hemligt tills dess att Tyra fått den.


Bruka utförsäljning



Jag var tidigare iväg på Bruka design´s utförsäljning i Frihamnen. Nedsatta priser och sedan 70% på det, nästintill gratis med andra ord. De har haft utförsäljning sedan den 2:a så det var självklart ganska utplockat. Jag lyckades dock hitta ett par godbitar som fick följa med hem, stålfåret är min nya favorit!


Eftermiddagen!


Vårt sovrum som fortfarande är ganska sterilt. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill ha i rummet så det får vara såhär tills jag hittar de perfekta prylarna.

Under eftermiddagen har vi njutit solen på altanen. Tyra var supertrött när vi kom hem, förmodligen orsaken till henns "lilla" frispel, hihi, så hon sov i nästan två timmar. Johan och jag har solat och druckit kaffe i värmen. Jag satt i linne, han i t-shirt och termometern visade på 16 grader i skuggan. I LOVE IT!!
Vi hann t.o.m få upp gardinerna i sovrummet som fått vänta så länge. Nu ser det åtminstone lite bebott ut ;-)
Självklart har vi också, precis som halva Sverige, grillat idag. Så gott! 

På Överjärva gård



Imorse kom vi på idén att vi skulle åka förbi Överjärva gård. De hade en liten påskmarknad med olika stånd, men det var inte därför vi åkte.  Vi skulle nämligen kika på fåren, deras lamm och alla andra djur som fanns på gården.
Tyra blev smått lyrisk redan när vi kom dit och hon såg två små ponnys. Det kanske blir hästtjej av henne ändå? Vi gick sedan bort till fåren som fått sina lamm tidigare i vår, så söta de var de små... De barn som ville fick gå in i hagen och klappa på dem, Tyra är väl lite liten än men på ett par år kommer hon att ÄLSKA det!
Vi hade det supermysigt fram tills dess att vi skulle ge Tyra mat. Då ville hon av någon anledning inte vara med längre, något hon visade med all tydlighet ;-). Det var bara att bege sig mot bilen och åka hem. Lite synd för jag hade gärna spanat in deras små gårdsbutiker, men det får bli en annan gång! 


HELG!


Nya Elle interiör låg och väntade på mig när jag kom hem. LYX!

Äntligen HELG!

Tidigare idag när jag kom från jobbet, mötte Tyra mig och gav mig en kram. Jag tror aldrig det har hänt förut?! Alltså hon kom gående, jag satte mig på huk och hon verkligen kramade om mig med sina små armar. LYCKA!!

Vi har landat i soffan efter en fredag med fullfart. Fredagar på jobbet är alltid hektiska, många beslut som ska tas inför helgen och patienter som ska skrivas ut. Men är det fredag så är det och nu är det så skönt med helg!
Johan sitter och zappar mellan hockey och innebandy, men förhoppningsvis är båda matcherna snart slut. Jag sitter och smaskar ur marimekkoskålen som är fylld med lösgodis, något vi tyckte vi var värda efter en riktigt nyttig vecka. Jaaa ok grillningen var väl sådär men i övrigt så har veckan varit bra! Dessutom har jag promenerat alla dagar utom i onsdags. Kanske är det inbillning men jag tycker att jag är piggare. Vi kör på det ;-)

Trevlig helg!

Skuggad ram i photoshop

Jag fick en fråga i kommentarer om hur jag gör skuggade ramar till mina foton. Jag tänkte därför att jag skulle visa ifall det finns fler intresserade?

Börja med att öppna upp den bild du vill använda. Ctrl+O

Tryck sedan Shift + Ctrl + J, detta för att lägga bilden i ett nytt eget lager .



Nu ska du utöka arbetsytan,det gör du med Canvas Size, Ctrl+Alt+C.  Jag brukar välja att utöka med ungefär 25%.
Välj canvas extension colour: White



Nu är det dags att påbörja ramen. Välj Add a layer style och därefter Stroke.



Ställ in positionen till Inside och välj storlek beroende på hur kraftig ram du vill ha. När du är nöjd väljer du vit färg, klicka OK



Välj Add a layer style igen men nu väljer du Drop Shadow.



Du justerar Distance, Size och Spread genom att dra markören fram och tillbaka. Jag har valt Distance: 5px Size: 10% och Distance: 13%.
Du ser nu hur skuggan framträder och ändras på din bild. Klicka OK när du är nöjd.



Nu är du strax klar. Det enda som återstår är att rensa bort lite av den vita bakgrunden. Det gör du genom att välja Image/Trim och klicka OK i den ruta som kommer upp.


Det färdiga resultatet. Lycka till!

Freeedag!



Solen strålar ute och det är FREEEDAG! Jag ska snart ut i solen och köpa mig sushi till lunch! Hoppas att ni alla har en härlig fredagsfeeling!


Nice surprice!


Trevlig överraskning väntade mig när jag kom hem från jobbet strax efter 16.30. Grillning, en bror på besök och såklart en glad liten Tyra. Här är de på väg till affären

Det har varit helt underbart väder idag, det känns som om våren äntligen är här nu. Hoppas hoppas. Det var förresten grillpremiär idag. Fläskkotletter, potatiskroketter, bearnaisesås och sallad blev resultatet, inte helt fel en vanlig torsdag. Kvällen bjuder inte på några storslagna planer. Jag dras med huvudvärk som inte vill släppa, och jag borde dessutom deklarera, men jag tror jag skjuter det på framtiden..

Älskar och saknar...


Jag tycker att detta tyghjärta är så fint, det hänger på byrån inne i Tyras rum.

Drygt fyra timmar kvar på jobbet innan jag får gå hem och träffa min lilla myra. När jag jobbar kväll och sedan dag så sover hon både när jag kommer hem och när jag går på morgonen, så då träffar jag inte henne på drygt ett dygn.
Jag saknar!


I egen gunga


Innan jag åkte iväg till jobbet så hann vi också med att gunga en stund i gungan som hon fått från pappa. Fasligt kul tyckte Tyra.

Shoes, shoes, shoes



Som ni kanske vet har ju Tyras första skor inte varit alltför populära, men efter lite träning så har hon nu lärt sig att gå i dem.
Trots att det fortfarande är ganska tidigt så har vi redan varit ute och busat en stund. Hon har blivit så duktig på att gå utomhus, även om det fortfarande är mycket mer ostadigt än utan dem. Det är perfekt med ett lugnt område nu när Tyra är liten, jag behöver inte oroa mig för bilar eftersom vi bor på en återvändsgata och är sista huset. Det jag däremot får bekymra mig lite för är allt grus som vi har på uppfarten, det smakar tydligen väldigt gott ;-D.

RSS 2.0