Gårdagen, dagen och morgondagen.

Igår hade vi finfrämmande här hemma. Emma (gudmor) och Louise (backup-gudmor) var över på middag. Det bjöds på god morotssoppa med ingefära, lime och chili. Tyra visade sig från sin bästa sida och charmade rejält. Det var på tiden med tanke på det humör hon varit på de sista gångerna vi träffats.




busar hos Louise


Det är fantastiskt att ha dem här på ön. Lite tråkigt att det inte blir under så lång tid bara. Men men...  ett tag till iallafall. Likabra att passa på att utnyttja barnvakt då! Jag och Johan har lite planer på att gå ut själva och äta någon dag i helgen. Vore skönt att komma ut några timmar och bara vara vi. God mat och gott vin... JA så får det bli!  Ska bara höra med Emma en extra gång.

Idag var Tyra ÄNTLIGEN mindre rosslig och hostig (efter sin långa förkylning) så vi gick iväg på babyrytmiken. Jag hoppas att hela familjen får vara förkylningsfria ett tag framöver nu. Ska hålla oss borta från smittohärdar som Öppna förskolan. Det är förmodligen det ställe med flest bakterier per kvadratcentimeter.

Imorgon ska vi hem till en mammakompis på fika och låta bebisarna leka lite med varandra. Skönt att kunna vara hemma hos någon. Det är inte alltid helt enkelt (eller populärt) att fika på caffé när man är X antal mammor, bebisar och barnvagnar.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0