Solig söndag


Efter en påsk med alldeles för mycket gott som blivit kvar i skåpen måste jag nog snart iväg en sväng på avgiftning... Denna goda kladdkaka bjöds gästerna på påskafton, men den är slut sedan länge.

Idag har det verkligen varit vår i luften! Morgonen bjöd på lika grått väder som igår men under förmiddagen sprack det upp och solen strålade. Satt ute en stund och njöt av solens strålar. Tyvärr är ryggen inte i form ännu  så det blev inte så länge som jag önskat. Är sjukskriven veckan ut, men är sååå less på att bara vara hemma och inte kunna göra någonting.

Har även börjat fundera så smått på Tyras 2-årsdag som äger rum på söndag. Har handlat lite småsaker men har en del kvar att köpa. 
Den 18 april 2009 strålade solen och bjöd vi in kompisarna till Tyras första födelsedagskalas. Eftersom hon var lite för liten för ett "riktigt" kalas blev det mer som en fika för alla vänner, och troligtvis blir det något liknande i år. Borde därför fundera ut vad som ska bakas, tips tas gärna emot. En tårta är såklart given, förra året körde vi på hallon och chokladmousse. Vi får se vad det blir i år.. Känner att det börjar vattnas i munnen av allt bak-och tårtprat, dags för en vända i skåpen för att se om det finns något påskgodis som ligger och skräpar ;-)


Kommentarer
Postat av: Frida

Vad roligt att du kommit igång med bloggandet igen. Jag har ett grymt recpt på morotskaka och även på kladdkakemuffins med glasyr, säg till om du vill ha recepten.

Kram F

2010-04-11 @ 23:46:30
Postat av: Petra

Kul att planera inför kalas:)kakan såg god ut:)kram

2010-04-12 @ 00:20:37
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hihi!



Ja de där muffinsarna kan jag verkligen rekomendera, snabbt o enkelt o man får ut ett par st till varje sats, 6 stora enligt receptet men jag fick ut 9 mellan stora :-)

Lycka till!

Lillskruttan blir storskruttan :-)

Kramar

2010-04-12 @ 07:49:55
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Susanne

Mums, den såg god ut :o)

Hoppas du får en fin dag



Kramen

2010-04-12 @ 10:24:11
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Elin

Frida: Jag vill jättegärna ha receptet på morotskakan. Kan du inte skicka på FB? Kram

2010-04-12 @ 13:33:15
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0