Nya skor

Vi var på en supertrevlig fika hos Jenny idag, kanske sista gången i den lägenheten? De flyttar nämligen till hus i slutet på mars. Tog lite bilder, men glömde såklart kameran kvar så istället får ni se kort på när Tyra fick prova sina allra första skor.

 
Skorna var INTE populära! Hon varken gick eller kröp när hon hade dem på sig. Det var som att hon trodde att skorna på något sätt satt fast i golvet för hon rörde sig inte! Gullungen, vi kunde ju inte låta bli att småskratta lite...


Vi försökte sedan vara lite pedagogiska och visa att nallen kunde gå med de fina nya skorna, men Tyra var fortsatt mycket skeptisk!

Kommentarer
Postat av: Jenny & Lilla S

Ja, kanske sista gången här, vad konstigt det känns! Men lillskruttan då, var skorna så läskiga :-) Jättefina iaf!



Och vad är det där med föräldrar och nallar, är det verkligen nåt som funkar på barn? Vi har försökt visa Sigge hela veckan att lilla hunden faktiskt också måste andas i astmainhalatorn, det funkar inget vidare :-D

2009-03-05 @ 21:48:45
URL: http://loranga.wordpress.com
Postat av: Sarah

Hej!!



Vilka fina skor du köpt till lilla prinsessan. Jätte söta. Fast det tyckte klart inte lilltjejen om man låter bilderna tala ha ha!!



Ha en underbar helg!!



Kram Sarah

2009-03-05 @ 21:51:14
URL: http://axehult.blogg.se/
Postat av: Frida

Ler, vi tar ju för givet att det ska vara helt okej med skor, de har ju aldrig haft det på sig.......

2009-03-05 @ 21:56:09
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Vad sött - inte lätt med skor för första gången ;-) Hon är en riktig sötnöt och så gullig med tofsar!



Kram på er!

2009-03-05 @ 22:29:08
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Ha ha, det där kommer garanterat att ändra sig med åren. Rosa skor och allt... Spara och visa henne bilderna när hon blir lite större ;)



Vi såg också "Män som hatar kvinnor" igår och jag håller med dig. Jag visste ju vad som skulle hända så jag tror min H uppskattade den mer. Fast den var såklart bra! Kraam

2009-03-06 @ 15:46:03
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ja du, exakt så där reagerade Alvin också när han fick sina första skor (som fö var vinterkängor, klumpigt och bra). Han var vansinnig på oss. Men trägen vinner, vi övade varje dag, både ute och inne, och det går idag alldeles utmärkt!

2009-03-06 @ 19:24:31
URL: http://cissislife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0