På väntelista...

Nu är jag uppsatt på väntelista till en vit iPhone 16GB, så nu slipper jag snart min skittelefon som jag varit missnöjd med sedan dag 1. Can´t wait! Tråkigt att det blir lite väntan bara, när jag har bestämt mig för något så vill jag att det ska ske det på en gång! Oavsett vad det gäller. Otålig? Oooo ja, fråga Johan ;-)
Jag hann även med att strosa lite i affärer och provade bl.a. en kofta från Odd Molly, men njae... den passade inte riktigt på mig tyckte jag. Så den lämnade jag kvar.

Lämnade Tyra på dagis imorse igen och idag var hon riktigt ledsen, jag börjar nu förstå hur hemskt det är att lämna sitt gråtande barn. Usch!
Igår hade hon varit lite ledsen på förmiddagen, velat vara i knä eller sitta i vagnen med sin filt. Efter vilan hade hon däremot varit sitt vanliga glada jag igen. Kanske sover hon för lite på natten och därför är lite extra känslig? Vi lägger henne vanligtvis vid 19.30 och hon sover hela natten till strax före klockan 7, kan det ändå vara för lite?


Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Kul med ny leksak!!



Tror inte hon sover för lite men hon får ju så många nya intryck på dagis som hon ska bearbeta även om de är positiva. Skulle det vara sömnbrist skulle du nog se att hon är tröttare tidigare och lägga henne då.



Ha en fin helg!



Kraam!

2009-09-18 @ 23:03:08
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag har missat att den kommer i vitt, nu vill jag ha den ÄNNU mer! Måste nog också ställa mig på den väntelistan :-P



Vi har samma problem med Sigge på dagarna, han är väldigt trött och gnällig tills han fått lunch och sova...och han sover ju ungefär som Tyra gör. Svårt det där! Hoppas ni får en jättehärlig helg!

2009-09-19 @ 09:40:06
URL: http://loranga.wordpress.com
Postat av: Sandra

Åh tack vad snällt av dig :) Jag har faktiskt tittat in hos dig flera ggr men inte lämnat någon kommentar, fy på mig, haha.



Har faktiskt nyss köpt hemnes sängbord för att sätta dit bruka handtag precis som du, tyckte det var en strålande idé :)



Ha en trevlig helg. Kraam

2009-09-19 @ 11:59:29
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Cissi

Snygg telefon... Vore något för mig, som snart måste skaffa ny!



Ang din dotter, låter ju inte som om hon sover för lite. Däremot, hon har precis börjat dagis väl?? Massor nya intryck blir det ju då. Sömnen blir störd fast man som förälder kanske inte märker det. Det kan ju vara en anledning till att hon är trött, tills hon får lite ostörd sömn mitt på dagen.....

2009-09-20 @ 08:27:19
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Sue

Wow va den vita var snygg! Skulle jag lätt kunna tänka mig med!!!!



ge mig ge mig!



Ha det bäst gullet!



Puss

2009-09-20 @ 09:55:58
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Elin

Jo, ni har nog rätt alla kloka. Det är säkert en massa nya intryck att bearbeta för hennes lilla hjärna. Inte konstigt att hon blir trött och lite gnällig. Nya tag nästa vecka

Kram

2009-09-20 @ 17:49:46
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Heléne

Den är super fin!! Synda bara att man inte kan få den på en gång... hoppas de är din tur snart!



Hoppas de börjar gå bättre på förmiddagarna för Tyra i veckan.

Kram

2009-09-22 @ 07:40:18
URL: http://rosadagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0